Brutarie si patiserieBrutarieBagheteBagheta cu faina neagra 335g

Bagheta cu faina neagra

335g
Se încarcă recenziile...
COD: LLR043
Trimite
Loading...
Bagheta cu faina neagra, malt de orz prajit, maia de grau si secara.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Temperatura
Congelat
Tip produs
Baghete
Tip faina si ingrediente
Faina albaFaina secaraFaina neagra
Gramaj portie
Maxi (>130g)
Grad coacere
Partial copt
Mod de preparare
Coacere (11-15 minute)
Tip local
Restaurant RomanescSendviserieUnitate de cazare - mic dejun

Metode de preparare

Cuptor
11-13 min * 210°C:
Asezati baghetele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20-30 minute, la temperatura 20-25°C. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti baghetele timp de 11-13 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.

Ingrediente

Faina de GRAU (48%), apa, faina de GRAU neagra (13%), (faina de GRAU, enzime (ORZ), antioxidant (acid ascorbic)), tarate (GRAU), drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), faina de malt (ORZ, SECARA, GRAU), maia (faina de SECARA, apa), stabilizator (guma guar), emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), antioxidant (acid ascorbic), acidifiant (acid acetic).

Alergeni

GLUTEN din GRAU, ORZ, SECARA. Poate sa contina urme de SOIA.

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
1013
Valoare energetica (kcal)
239
Grasimi (g)
1.2
din care acizi grasi saturati (g)
0.3
Glucide (g)
45
din care zaharuri (g)
1.6
Proteine (g)
9.5
Sare (g)
0.91

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
Bagheta-cu-faina-neagra-335g
COD: LLR043

Bagheta cu faina neagra

335g