6-8 min * 200°C: Preincalziti cuptorul la 200°C. Puneti batoanele de mozzarella congelate intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi introduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 6-8 minute pana cand produsul capata o culoare brun/aurie . Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Friteuza
1.5-2 min * 170°C: Preincalziti uleiul din friteuza la 170°C. Prajiti batoanele de mozzarella congelate timp de 1.5-2 minute pana cand produsul capata o culoare brun/aurie.
Ingrediente
Branza Mozzarella 47% (LAPTE), faina de GRAU, apa, ulei de rapita, faina de porumb, ulei de floarea soarelui, amidon de cartofi, condimente, sare, amidon modificat din porumb, dorjdie, fibre (GRAU, mazare), amidon de tapioca, zahar, extract de codimente, dextroza (GRAU).