Pregatit din conopida, branza si praz si invelit in pane cu susan, burgerul se poate prepara in cuptor sau in tigaie, in doar cateva minute. Cutia contine 4 bucati.
18-20 min * 200°C: Preincalziti cuptorul la 200°C. Asezati burgerii congelati intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi introduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul de la mijloc Coaceti-i timp de 18-20 minute, pana capata o culoare aurie, intorcandu-o la jumatatea timpului de preparare. Timpul de preparare poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Tigaie
5-7 min: Puneti la incins 3 linguri de ulei intr-o tigaie apoi adaugati burgerii congelati si prajiti-i la foc mediu timp de 5-7 minute, intorcandu-i pe ambele parti, pana capata o culoare aurie.
Friteuza
4 min * 175°C: Prajiti burgerii congelati aproximativ 4 minute in uleiul preincalzit la 175°C, sau pana cand capata o culoare aurie.
Ingrediente
Conopida 44%, pane (faina de GRAU, apa, drojdie, sare), branza 14% (LAPTE) (cu OU), ulei de floarea soarelui, apa, praz, amidon din porumb, SMANTANA (LAPTE), faina de GRAU, SUSAN 1%, patrunjel, sare iodata (sare, iodura de potasiu), piper alb.