Cartofi dulci proaspeti, spalati, curatati, gatiti, taiati pai si inveliti intr-o crusta crocanta si condimentata fara gluten. Cartofii dulci sunt foarte bogati in antioxidanti, sunt o sursa de vitamina A si au un indice glicemic scazut
20-25 min * 200°C: Puneti carto?i dulci pai congelati intr-un singur strat in tava, pe hartie de copt. Coaceti-i in cuptorul preincalzit la 200°C, timp de 20–25 minute, pana cand sunt rumeniti, intorcandu-i o data. Carto?i dulci pai devin mai crocanti daca in loc de hartie de copt folositi folie de aluminiu pe tava de copt.
Friteuza
3-4 min * 175°C: Prajiti carto?i dulci pai congelati timp de 3–4 minute in uleiul preincalzit la 175°C.
Ingrediente
Cartofi dulci 86%, ulei de floarea-soarelui, faina de orez, si faina de porumb, amidon modificat din cartofi, dextrina din cartofi, sare, agenti de crestere (difosfati si carbonati de sodiu), stabilizator (guma xantan), coloranti (extract de paprika si curcuma).