8-10 min * 200°C: . Asezati produsul intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si introduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul de la centrul cuptorului. Coaceti-le timp de 8-10 minute, pana capata o culoare aurie, intorcandu-le la jumatatea timpului de preparare. Timpul de preparare poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Friteuza
2-3 min * 170°C: Adaugati produsul direct congelat in uleiul incins. Prajiti intre 2-3 minute, la o temperatura de 170°C, pana cand produsul capata o culoare brun-aurie.
Ingrediente
Crusta {pesmet [faina de GRAU, sare, drojdie, colorant (extract de paprika)], apa, faina de GRAU, sare, amestec de ardei rosu (praf de ardei, extract de ardei)}, cascaval trapist (38%) (LAPTE, sare, culturi lactice, cheag microbian), apa, ulei de floarea soarelui, amidon de porumb.
Alergeni
GRAU, LAPTE. Produsul poate contine urme de: SOIA, OUA, TELINA, MUSTAR si SEMINTE DE SUSAN.