8-10 min * 200°C: Preincalziti cuptorul la 200°C. Puneti cascavalul pane congelat intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi introduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 8-10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Tigaie
2-3 min: Puneti la incins cateva linguri de ulei intr-o tigaie apoi adaugati produsul congelat si prajiti timp de 2-3 minute.
Friteuza
2-3 min * 160°C: Preincalziti uleiul din friteuza la 160°C. Prajiti cascavalul pane congelat timp de 2-3 minute.
Ingrediente
Cascaval trapist (51%) (LAPTE, sare, culturi lactice, cheag), crusta (pesmet (faina de GRAU, sare, drojdie, colorant (extract de ardei rosu)), apa, faina de GRAU, sare, amestec de ardei rosu (praf de ardei, extract de ardei)), ulei de floarea soarelui, apa, amidon de porumb.
Alergeni
LAPTE, GRAU. Poate contine urme de SOIA, OUA, TELINA MUSTAR si SEMINTE DE SUSAN