Crema de ricotta: LAPTE degresat, FRISCA, ulei de cocos, zahar, ricotta (ZER, LAPTE, regulator de aciditate, acid citric), dextroza, galbenus de OU, emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi, esteri lactici ai mono si digliceridelor acizilor grasi, monostearat de polioxietilen sorbitan; stabilizatori: caragenan, difosfați; colorant alimentar: beta-caroten. Pasta de caise: zahar, sirop de glucoza-fructoza, piure de caise, acidifiant: acid citric, agent de ingrosare: pectina, dextroza, arome, coloranti alimentari: beta-caroten si soc. Baza de biscuiti macinati: faina de GRAU, zahar, sirop de glucoza-fructoza, ulei de floarea soarelui, UNT, caramel (apa, zahar, LAPTE praf integral, sirop de glucoza, LAPTE praf degresat, aroma naturala de vanilie), emulgatori: lecitina de SOIA; ZER de LAPTE praf, faina de GRAU , agenti de crestere: bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu, tartrat de monopotasiu, bicarbonat de sodiu si carbonat de calciu; sare, colorant: caramel E150d; agenţi de îngroşare: pectină; amidon modificat, antioxidant: extract de rozmarin; conservant: sorbat de potasiu; arome. Gelatina de acoperire cu mango: zahar, sirop de glucoza, pulpa de mango, agenti de ingrosare: amidon modificat si pectina, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu.