Chifla cu faina integrala, maia si fulgi de cartofi
85g
Se încarcă recenziile...
COD: BK364
Trimite
Chifla rustica neagra cu maia si fulgi de cartofi, miezul usor umed si elastic, coapta pe vatra din piatra. Ideala pentru micul dejun sau pentru sandwich. Contine ingrediente naturale, fara E-uri si fara zahar adaugat. Sursa de fibre.
BistroCantinaCateringPubRestaurant RomanescSendviserieUnitate de cazare - mic dejun
Metode de preparare
Cuptor
7-10 min * 210-230 °C: A se coace direct din congelator la 210 -230 ℃ timp de 7-10 minute. Cuptoarele pot varia; a se ajusta temperatura si timpul in functie de necesitatile tehnologice. A se consuma in 24h dupa coacere.
Ingrediente
Faina alba de GRAU, apa, faina integrala de GRAU, fulgi de cartofi 7%, maia din GRAU (apa, faina de GRAU, culturi starter) 4,5%, drojdie de panificatie, faina de malt din ORZ, gluten din GRAU, fibre din GRAU, sare iodata, pudra de acerola, faina de malt din GRAU.