BistroCantinaCateringEvenimenteRestaurant RomanescSendviserieUnitate de cazare - mic dejun
Metode de preparare
Cuptor
6-8 min * 210°C: Asezati chiflele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti chiflele timp de 6-8 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, seminte de in (7,1%), drojdie, gluten (GRAU), seminte de floarea-soarelui (1,6%), tarate (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), faina de malt (ORZ), maia uscata (GRAU), faina de GRAU pregelatinizanta, antioxidant (acid ascorbic).
Alergeni
GRAU, ORZ. Poate sa contina urme de: SOIA, LAPTE, SEMINTE DE SUSAN