Chifla alba cu maia si fulgi de cartofi, cu aspect rustic, miezul usor umed si elastic, coapta pe vatra din piatra. Forma artizanala, chifle crapate neregulat, in mod natural, in timpul coacerii. Ideala pentru micul dejun sau pentru sandwich. Contine ingrediente naturale, fara E-uri si fara zahar adaugat. Sursa de fibre.
BistroBurgerieCantinaCateringRestaurant RomanescSendviserieUnitate de cazare - mic dejun
Metode de preparare
Cuptor
7-10 min * 210-230°C: A se coace direct din congelator la 210 -230 ℃ timp de 7-10 minute. Cuptoarele pot varia; a se ajusta temperatura si timpul in functie de necesitatile tehnologice. A se consuma in 24h dupa coacere.
Ingrediente
Faina alba de GRAU, apa, fulgi de cartofi 7%, maia din GRAU (apa, faina de GRAU, culturi starter) 5%, drojdie de panificatie, fibre din GRAU, GLUTEN din GRAU, sare iodata, pudra de acerola.