Brutarie si patiserieBrutarieChifleCiabatta fully baked 60g

Ciabatta fully baked

60g
Se încarcă recenziile...
COD: LLR229
Trimite
Loading...
Ciabatta clasica este gata coapta, are miez aerat si coaja subtire. Poate fi consumata imediat dupa decongelare.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Temperatura
Congelat
Tip produs
Chifle
Tip faina si ingrediente
Faina alba
Gramaj portie
Mediu (40-130g)
Grad coacere
Copt (Fully Baked)
Mod de preparare
Decongelare
Tip local
BistroBurgerieCantinaCateringEvenimentePizzeriaPubRestaurant RomanescTrattoria

Metode de preparare

Doar decongelare
Ciabatta se lasa la decongelat, la temperatura camerei, timp de aproximativ 30 de minute. Poate fi consumata imediat dupa decongelare. Valabilitate dupa decongelare 24 ore (temperatura 21°C)

Ingrediente

Faina de GRAU, apa, ulei de rapita, zahar; drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), gris (GRAU), GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic), faina de malt (GRAU).

Alergeni

GRAU. Poate sa contina urme de: SOIA.

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
1163
Valoare energetica (kcal)
275
Grasimi (g)
3.6
din care acizi grasi saturati (g)
0.4
Glucide (g)
51
din care zaharuri (g)
3
Proteine (g)
8.4
Sare (g)
1.3

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
Ciabatta-fully-baked-60g
COD: LLR229

Ciabatta fully baked

60g