Ciabatta clasica este gata coapta, are miez aerat si coaja subtire. Poate fi consumata imediat dupa decongelare.
Loading...
Metode de preparare
Doar decongelare
Ciabatta se lasa la decongelat, la temperatura camerei, timp de aproximativ 30 de minute. Poate fi consumata imediat dupa decongelare. Valabilitate dupa decongelare 24 ore (temperatura 21°C)
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, ulei de rapita, zahar; drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), gris (GRAU), GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic), faina de malt (GRAU).
Ciabatta clasica este gata coapta, are miez aerat si coaja subtire. Poate fi consumata imediat dupa decongelare.
Loading...
Metode de preparare
Doar decongelare
Ciabatta se lasa la decongelat, la temperatura camerei, timp de aproximativ 30 de minute. Poate fi consumata imediat dupa decongelare. Valabilitate dupa decongelare 24 ore (temperatura 21°C)
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, ulei de rapita, zahar; drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), gris (GRAU), GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic), faina de malt (GRAU).