Ciabatta junior

90g
Se încarcă recenziile...
La Lorraine
COD: LLR246
Trimite
Loading...
Reteta clasica de ciabatta, cu miez aerat si coaja subtire.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Temperatura
Congelat
Tip produs
Chifle
Tip faina si ingrediente
Faina alba
Gramaj portie
Mediu (40-130g)
Grad coacere
Partial copt
Mod de preparare
Coacere (<10 minute)
Tip local
CafeneaCateringEvenimenteRestaurant Romanesc

Metode de preparare

Cuptor
5-8 min * 200°C:
Asezati produsul intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 15 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 200°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsul timp de 5-8 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.

Ingrediente

Faina de GRAU, apa, sare iodată (sare, iodat de potasiu), gris (GRAU), drojdie, ulei de rapita, GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic), faina de malt (GRAU).

Alergeni

GLUTEN din GRAU. Poate sa contina urme de: SOIA.

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
1080
Valoare energetica (kcal)
255
Grasimi (g)
1.9
din care acizi grasi saturati (g)
0.3
Glucide (g)
50
din care zaharuri (g)
0.9
Proteine (g)
8.4
Sare (g)
1.3

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
Ciabatta-junior-90g
COD: LLR246
La Lorraine

Ciabatta junior

90g