Bazat pe o reteta simpla, cu o coaja subtire dar crocanta si miezul cu structura aerata, ciabatta este un clasic italian.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
8-10 min * 200°C: Asezati produsul intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 20-30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 200°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsul timp de 8-10 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, sare iodata (sare, iodat de potasiu), GRIS (GRAU), drojdie, maia (faina de SECARA, apa), faina de malt (GRAU), acidifiant (acid acetic), GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic).
Alergeni
Contine GLUTEN din GRAU. Poate sa contina urme de SOIA.
Bazat pe o reteta simpla, cu o coaja subtire dar crocanta si miezul cu structura aerata, ciabatta este un clasic italian.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
8-10 min * 200°C: Asezati produsul intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 20-30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 200°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsul timp de 8-10 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, sare iodata (sare, iodat de potasiu), GRIS (GRAU), drojdie, maia (faina de SECARA, apa), faina de malt (GRAU), acidifiant (acid acetic), GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic).
Alergeni
Contine GLUTEN din GRAU. Poate sa contina urme de SOIA.