Costite de pui (88%) invelite intr-un strat crocant de pane. O delicatesa inovatoare si savuroasa, obtinuta din partea din spate a puiului. Acestea au un aspect asemanator cu al unei aripioare, dar cu un singur os si o cantitate generoasa de carne frageda si suculenta. O varianta noua si inedita de a servi un antreu sau un fel principal.
Greutate pe bucata 16-38g
12-14 min * 200°C: Preincalziti cuptorul la 200 °C. Asezati produsul congelat intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si introduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul de la centrul cuptorului. Coaceti-le timp de 12 – 14 minute, pana capata o culoare aurie. Pentru cuptorul cu aer cald (air fry) se coc timp de 6:30-7:30 minute la 180 °C.
Friteuza
2-3 min * 175°C: Preincalziti uleiul pana la 175 °C. Adaugati produsul direct congelat in uleiul incins. Prajiti intre 2-3 minute, pana cand produsul capata o culoare brun-aurie.
Ingrediente
Costita de pui 88%, faina de GRAU, amidon de tapioca modificat (E1420) (contine SO2 (E220) < 10 ppm), sare, ulei de palmier complet rafinat, zahar, praf de piper alb, stabilizator (E451i).