Semipreparate si solutiiSous videCotlet de porc gatit sous vide 2-2.2kg

Cotlet de porc gatit sous vide

2-2.2kg
Se încarcă recenziile...
COD: CO655
Trimite
Loading...
Cotlet de porc gatit Sous vide, in suc propriu, congelat rapid

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Mod gatire
Cuptor
Timp gatire
11-30 minute
Temperatura
Congelat
Tip local
BistroEvenimenteRestaurant RomanescSendviserie
Potrivit pentru
PranzCinaMeniu festiv
Tip carne
Porc

Metode de preparare

Cuptor
20-25 min * 200°C:
Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore. Preincalziti cuptorul la 200°C. Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 20-25 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului. A nu se recongela dupa decongelare."

Ingrediente

Cotlet de porc fara os 98.52%, sare, aroma naturala de piper, aroma.

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
657
Valoare energetica (kcal)
156
Grasimi (g)
4.8
din care acizi grasi saturati (g)
1.9
Glucide (g)
<0.5
din care zaharuri (g)
<0.5
Proteine (g)
28
Sare (g)
1.2

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
Cotlet-de-porc-gatit-sous-vide-2-2.2kg
COD: CO655

Cotlet de porc gatit sous vide

2-2.2kg