Semipreparate si solutiiSous videCotlet de porc gatit sous vide (3 bucati) ~5.9kg

Cotlet de porc gatit sous vide (3 bucati)

~5.9kg
Se încarcă recenziile...
COD: CO676
Trimite
Loading...
Cotlet de porc gatit sous vide, in suc propriu, congelat rapid. Pachetul contine 3 bucati de ~1.8-2.4kg

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Mod gatire
Cuptor
Timp gatire
11-30 minute
Temperatura
Congelat
Tip local
CateringEvenimenteRestaurant Romanesc
Tip carne
Porc

Metode de preparare

Cuptor
20-25 min * 200°C:
Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore. Preincalziti cuptorul la 200°C. Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 20-25 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului. A nu se recongela dupa decongelare.

Ingrediente

Cotlet de porc fara os 99.4%, sare, condiment.

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
609
Valoare energetica (kcal)
145
Grasimi (g)
5.9
din care acizi grasi saturati (g)
2.4
Glucide (g)
0
din care zaharuri (g)
0
Proteine (g)
23
Sare (g)
0.58

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
image-e00d6405328d4fa18cb026bbd054b56d
COD: CO676

Cotlet de porc gatit sous vide (3 bucati)

~5.9kg