Creveti (Litopenaeus vannamei) pane butterfly, calibru 26/30, origine Vietnam.
Loading...
Metode de preparare
Friteuza
4-5 min * 180°C: Preincalziti uleiul din friteuza la 180°C. Prajiti crevetii congelati timp de 4-5 minute. La jumatatea timpului de coacere scuturati energic cosul pentru o prajire uniforma. Scoateti crevetii pe hartie prosop pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente
CREVETI (Litopenaeus vannamei) 40%, faina de GRAU 33,3%, apa 17%, amidon modificat de tapioca E1420. E1442 4,7%, sare, zahar, grasime vegetala, ulei de palmier, agent de ingrosare E412, drojdie, amidon com, stabilizator E170, E516, E300, regulator de aciditate E330, E331iii, praf de copt E450i, E500ii, E341i, SULFITI (S02).
Creveti (Litopenaeus vannamei) pane butterfly, calibru 26/30, origine Vietnam.
Loading...
Metode de preparare
Friteuza
4-5 min * 180°C: Preincalziti uleiul din friteuza la 180°C. Prajiti crevetii congelati timp de 4-5 minute. La jumatatea timpului de coacere scuturati energic cosul pentru o prajire uniforma. Scoateti crevetii pe hartie prosop pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente
CREVETI (Litopenaeus vannamei) 40%, faina de GRAU 33,3%, apa 17%, amidon modificat de tapioca E1420. E1442 4,7%, sare, zahar, grasime vegetala, ulei de palmier, agent de ingrosare E412, drojdie, amidon com, stabilizator E170, E516, E300, regulator de aciditate E330, E331iii, praf de copt E450i, E500ii, E341i, SULFITI (S02).