10-12 min * 200 °C: Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cuptoarele cu ventilatie sau treapta ¾ pentru cuptoarele cu gaz). Asezati crevetii torpedo pane congelati intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 10-12 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Friteuza
4-5 min * 180°C: Preincalziti uleiul din friteuza la 180°C. Prajiti crevetii torpedo pane congelati timp de 4-5 minute. La jumatatea timpului de coacere scuturati energic cosul pentru o prajire uniforma. Scoateti crevetii torpedo pane pe hartie prosop pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente
40% creveti ( creveti (CRUSTACEE), apa, regulator de aciditate E332i, E330), apa, faina de grau (GRAU), zahar, drojdie (GRAU), sare, amidon modificat (PORUMB), ulei vegetal: ulei de palmier, ulei de perilla, agenti de ingrosare: E1412, E1420, aminoacid, inlocuitor de sare: E508.