Croissant cu unt si cu un mix de floarea-soarelui, in si fulgi de grau. Presarat cu seminte de in, susan si floarea-soarelui.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
17-19 min * 170°C: Asezati croissantele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 30 de minute, la temperatura camerei (22°C). Preincalziti cuptorul la 200°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti croissantele timp de 17-19 minute la 170°C. In functie de caracteristicile cuptorului dumeavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, UNT (LAPTE) (18%), seminte de floarea-soarelui (5%), seminte de in (3%), drojdie, zahar, OUA, tarate (GRAU) (1.3%), GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), fulgi de GRAU SPELT (0.6%), faina de mal (ORZ), fulgi de GRAU (0.2%), agent de tratare a fainii (E300), enzime (GRAU).
Alergeni
GRAU, LAPTE, OUA. Poate sa contina urme de SOIA, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMITE DE SUSAN.
Croissant cu unt si cu un mix de floarea-soarelui, in si fulgi de grau. Presarat cu seminte de in, susan si floarea-soarelui.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
17-19 min * 170°C: Asezati croissantele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 30 de minute, la temperatura camerei (22°C). Preincalziti cuptorul la 200°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti croissantele timp de 17-19 minute la 170°C. In functie de caracteristicile cuptorului dumeavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, UNT (LAPTE) (18%), seminte de floarea-soarelui (5%), seminte de in (3%), drojdie, zahar, OUA, tarate (GRAU) (1.3%), GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), fulgi de GRAU SPELT (0.6%), faina de mal (ORZ), fulgi de GRAU (0.2%), agent de tratare a fainii (E300), enzime (GRAU).
Alergeni
GRAU, LAPTE, OUA. Poate sa contina urme de SOIA, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMITE DE SUSAN.