Call center: 0372.46.70.70

Brutarie si patiseriePatiserieCroissanteCroissant cu 15% unt si umplutura de caise 90g

Croissant cu 15% unt si umplutura de caise 90g

Referinţă: LLR249
La Lorraine
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Croissant cu unt si umplutura de caise (18.4%).
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
17-19 min * 170°C:
Asezati croissantele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 30 de minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 200°C. Reveniti la temperatura de 170°C inainte de a introduce croissantele in cuptor. Introduceti tava in cuptor si coaceti croissantele la 170°C timp de 17-10 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, umplutura de caise (18.4%) (piure de caise (70%), zahar, fructoza, amidon modificat (porumb), concentrate de suc de lamaie, aroma naturala (caise)), apa, UNT (LAPTE) (15%), zahar, OUA, decor de zahar portocaliu (zahar, ulei de rapita, aroma naturala (portocala, coloranti (E161b, E160c)), drojdie, mei, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), faina de malt (ORZ), agent de tratare a fainii (E300), enzime (GRAU).
Alergeni
GRAU, LAPTE, OUA. Poate sa contina urme de SOIA, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1298
Valoare energetica (kcal)
310
Grasimi (g)
14
din care acizi grasi saturati (g)
8.8
Glucide (g)
40
din care zaharuri (g)
13
Proteine (g)
6
Sare (g)
0.71

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Brutarie si patiseriePatiserieCroissanteCroissant cu 15% unt si umplutura de caise 90g

Croissant cu 15% unt si umplutura de caise 90g

Referinţă: LLR249
La Lorraine
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Croissant cu unt si umplutura de caise (18.4%).
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
17-19 min * 170°C:
Asezati croissantele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 30 de minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 200°C. Reveniti la temperatura de 170°C inainte de a introduce croissantele in cuptor. Introduceti tava in cuptor si coaceti croissantele la 170°C timp de 17-10 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, umplutura de caise (18.4%) (piure de caise (70%), zahar, fructoza, amidon modificat (porumb), concentrate de suc de lamaie, aroma naturala (caise)), apa, UNT (LAPTE) (15%), zahar, OUA, decor de zahar portocaliu (zahar, ulei de rapita, aroma naturala (portocala, coloranti (E161b, E160c)), drojdie, mei, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), faina de malt (ORZ), agent de tratare a fainii (E300), enzime (GRAU).
Alergeni
GRAU, LAPTE, OUA. Poate sa contina urme de SOIA, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1298
Valoare energetica (kcal)
310
Grasimi (g)
14
din care acizi grasi saturati (g)
8.8
Glucide (g)
40
din care zaharuri (g)
13
Proteine (g)
6
Sare (g)
0.71

Pentru comenzi accesati contul dvs.