Call center: 0372.46.70.70

Brutarie si patiseriePatiserieCroissanteCroissant cu 16% unt si zmeura 90g

Croissant cu 16% unt si zmeura 90g

Referinţă: BK179
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Croissant in doua culori, creat din doua tipuri de aluat laminat: natural si zmeura, infuzat cu o umplutura bogata de zmeura. Croissantul contine 16% unt.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
17-19 min * 170°C:
Asezati produsul intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 200°C. Reveniti la temperatura de 170°C inainte de a introduce produsele in cuptor. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsul la 170°C timp de 17-19 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere
Ingrediente
Faina de GRAU, UNT (LAPTE), zahar, apa, zmeura (4%), maia (GRAU), OUA, sirop de glucoza-fructoza, drojdie, praf din LAPTE integral, GLUTEN (GRAU), sare iodata, amidon modificat (porumb), amidon modificat (cartof), sfecla rosie praf de, dextroza, emulsifiant (esteri ai acizilor mono si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), LAPTE praf degresat, ulei de rapita antioxidant (acid ascorbic), agent de ingrasare (pectina), acidifiant (acid citric), corectori de aciditate (citrate de calciu, citrati de sodiu), colorant (acid carminic), conservant (sorbat de potasiu).
Alergeni
GRAU, LAPTE, OUA. Poate sa contina urme de SOIA, MIGDALE, ALUNE DE PADURE, NUCI PECAN, SEMINTE DE SUSAN.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1440
Valoare energetica (kcal)
343
Grasimi (g)
14
din care acizi grasi saturati (g)
8.7
Glucide (g)
45
din care zaharuri (g)
17
Proteine (g)
6.4
Sare (g)
0.65

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Brutarie si patiseriePatiserieCroissanteCroissant cu 16% unt si zmeura 90g

Croissant cu 16% unt si zmeura 90g

Referinţă: BK179
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Croissant in doua culori, creat din doua tipuri de aluat laminat: natural si zmeura, infuzat cu o umplutura bogata de zmeura. Croissantul contine 16% unt.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
17-19 min * 170°C:
Asezati produsul intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 200°C. Reveniti la temperatura de 170°C inainte de a introduce produsele in cuptor. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsul la 170°C timp de 17-19 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere
Ingrediente
Faina de GRAU, UNT (LAPTE), zahar, apa, zmeura (4%), maia (GRAU), OUA, sirop de glucoza-fructoza, drojdie, praf din LAPTE integral, GLUTEN (GRAU), sare iodata, amidon modificat (porumb), amidon modificat (cartof), sfecla rosie praf de, dextroza, emulsifiant (esteri ai acizilor mono si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), LAPTE praf degresat, ulei de rapita antioxidant (acid ascorbic), agent de ingrasare (pectina), acidifiant (acid citric), corectori de aciditate (citrate de calciu, citrati de sodiu), colorant (acid carminic), conservant (sorbat de potasiu).
Alergeni
GRAU, LAPTE, OUA. Poate sa contina urme de SOIA, MIGDALE, ALUNE DE PADURE, NUCI PECAN, SEMINTE DE SUSAN.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1440
Valoare energetica (kcal)
343
Grasimi (g)
14
din care acizi grasi saturati (g)
8.7
Glucide (g)
45
din care zaharuri (g)
17
Proteine (g)
6.4
Sare (g)
0.65

Pentru comenzi accesati contul dvs.