8-10 min * 180°C: Asezati produsul intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 15 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 210°C. Reveniti la temperatura de 180°C inainte de a introduce produsele in cuptor. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsul la 180°C timp de 8-10 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, Faina secara, drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), maia (GRAU), GLUTEN (GRAU), dextroza, ulei de masline ultra virgin, plante aromatice, LACTOZA, faina de malt (ORZ), mirodenii.
Alergeni
GRAU, SECARA, LACTOZA. Poate sa contina urme de: OVAZ, GRAU SPELT, OUA, SOIA, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, MIGDALE, ALUNE DE PADURE, NUCI, FISTIC, SEMINTE DE SUSAN.