Produs de patiserie cu umplutura de caise si bucati de caise. Presarat cu cristale de zahar.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
18-24 min * 170-185°C: Asezati foietajele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 10-15 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 170-185°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti foietajele timp de 18-24 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Umplutura de caise (35,6%) (piure de caise (62%), zahar, amidon modificat (porumb), sirop de glucoza fructoza, apa, acidifiant (E330)), faina de GRAU, apa, uleiuri si grasimi vegetale (palmier, floarea-soarelui), zahar perlat, sare iodata (sare, iodat de potasiu), GLUTEN (GRAU), zahar; emulsifiant (E471), dextrina, antioxidant (E300), acidifiant (E 3-30), enzime, sirop de glucoza, aroma.
Alergeni
GLUTEN. Poate sa contina urme de: OUA, SOIA, LAPTE, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.
Produs de patiserie cu umplutura de caise si bucati de caise. Presarat cu cristale de zahar.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
18-24 min * 170-185°C: Asezati foietajele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 10-15 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 170-185°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti foietajele timp de 18-24 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Umplutura de caise (35,6%) (piure de caise (62%), zahar, amidon modificat (porumb), sirop de glucoza fructoza, apa, acidifiant (E330)), faina de GRAU, apa, uleiuri si grasimi vegetale (palmier, floarea-soarelui), zahar perlat, sare iodata (sare, iodat de potasiu), GLUTEN (GRAU), zahar; emulsifiant (E471), dextrina, antioxidant (E300), acidifiant (E 3-30), enzime, sirop de glucoza, aroma.
Alergeni
GLUTEN. Poate sa contina urme de: OUA, SOIA, LAPTE, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.