Brutarie si patiseriePatiserieFoietajeFoietaj trigon cu telemea 105g

Foietaj trigon cu telemea

105g
Se încarcă recenziile...
COD: LLR200
Trimite
Loading...
Un mix perfect intre gustul dulce al foietajului si gustul sarat al branzei.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Temperatura
Congelat
Tip produs
Foietaj
Tip faina si ingrediente
Faina alba
Gramaj portie
Mediu (40-130g)
Grad coacere
Pregatit pentru coacere
Mod de preparare
Coacere (>15 minute)
Tip local
CafeneaPatiserieUnitate de cazare - mic dejun

Metode de preparare

Cuptor
19-28 min * 140-180°C:
Asezati foietajele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 10-15 minute, la temperatura camerei (22°C). Preincalziti cuptorul la 190-220°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti foietajele timp de 19-28 minute, coacere cu aburi. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.

Ingrediente

Faina de GRAU, apa, crema (LAPTE degresat (68%), ulei de palmier (21%), LAPTE praf integral (5%), sare, amidon modificat, cheag microbian, culturi de microorganisme), grasime de palmier, OUA, BRANZA alba telemea (3%) (LAPTE integral, proteine din LAPTE, sare, cheag microbian, culturi lactice), ulei de floarea-soarelui, sare iodata (sare, iodat de potasiu), GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic), emulsifiant (mono- si digliceride ale acizilor grasi), acidifiant (acid citric), aroma.

Alergeni

GRAU, LAPTE, OUA, BRANZA. Poate sa contina urme de: SOIA, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
1356
Valoare energetica (kcal)
325
Grasimi (g)
20
din care acizi grasi saturati (g)
10
Glucide (g)
30
din care zaharuri (g)
0.9
Proteine (g)
6.2
Sare (g)
1.4

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
Foietaj-trigon-cu-telemea-105g
COD: LLR200

Foietaj trigon cu telemea

105g