Call center: 0372.46.70.70

Brutarie si patiseriePatiserieFoietajeFoietaj trigon cu telemea 105g

Foietaj trigon cu telemea 105g

Referinţă: LLR200
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Un mix perfect intre gustul dulce al foietajului si gustul sarat al branzei.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
19-28 min * 140-180°C:
Asezati foietajele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 10-15 minute, la temperatura camerei (22°C). Preincalziti cuptorul la 190-220°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti foietajele timp de 19-28 minute, coacere cu aburi. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, crema (LAPTE degresat (68%), ulei de palmier (21%), LAPTE praf integral (5%), sare, amidon modificat, cheag microbian, culturi de microorganisme), grasime de palmier, OUA, BRANZA alba telemea (3%) (LAPTE integral, proteine din LAPTE, sare, cheag microbian, culturi lactice), ulei de floarea-soarelui, sare iodata (sare, iodat de potasiu), GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic), emulsifiant (mono- si digliceride ale acizilor grasi), acidifiant (acid citric), aroma.
Alergeni
GRAU, LAPTE, OUA, BRANZA. Poate sa contina urme de: SOIA, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1356
Valoare energetica (kcal)
325
Grasimi (g)
20
din care acizi grasi saturati (g)
10
Glucide (g)
30
din care zaharuri (g)
0.9
Proteine (g)
6.2
Sare (g)
1.4

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Brutarie si patiseriePatiserieFoietajeFoietaj trigon cu telemea 105g

Foietaj trigon cu telemea 105g

Referinţă: LLR200
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Un mix perfect intre gustul dulce al foietajului si gustul sarat al branzei.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
19-28 min * 140-180°C:
Asezati foietajele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 10-15 minute, la temperatura camerei (22°C). Preincalziti cuptorul la 190-220°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti foietajele timp de 19-28 minute, coacere cu aburi. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, crema (LAPTE degresat (68%), ulei de palmier (21%), LAPTE praf integral (5%), sare, amidon modificat, cheag microbian, culturi de microorganisme), grasime de palmier, OUA, BRANZA alba telemea (3%) (LAPTE integral, proteine din LAPTE, sare, cheag microbian, culturi lactice), ulei de floarea-soarelui, sare iodata (sare, iodat de potasiu), GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic), emulsifiant (mono- si digliceride ale acizilor grasi), acidifiant (acid citric), aroma.
Alergeni
GRAU, LAPTE, OUA, BRANZA. Poate sa contina urme de: SOIA, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1356
Valoare energetica (kcal)
325
Grasimi (g)
20
din care acizi grasi saturati (g)
10
Glucide (g)
30
din care zaharuri (g)
0.9
Proteine (g)
6.2
Sare (g)
1.4

Pentru comenzi accesati contul dvs.