15-20 min * 200°C: Preincalziti cuptorul la 200°C. Asezati inelele de calamar pane congelate intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 15-20 minute, intorcandu-le o data la jumatatea timpului de preparare. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Tigaie
2-3 min: Puneti la incins 2 de ulei intr-o tigaie, apoi adaugati inelele de calamar pane congelate si prajiti la foc mediu timp de 2-3 minute pana cand produsul capata o culoare brun/aurie.
Ingrediente
Inele de CALAMAR 30% (Ilex Argentinus) ( pescuit in zona FAO 41), stabilizator (fosfati de sodiu), antioxidanti (ascorbat de sodiu, citrati de sodiu), faina de GRAU, ulei de floarea soarelui, amidon din porumb, apa, sare, arome naturale (usturoi, lamaie), agenti de afanare (carbonati de sodiu, difosfati), agent de ingrosare (guma de guar), colorant (riboflavine).
Alergeni
MOLUSTE, GRAU; Poate contine urme de: CRUSTACEE, PESTE
15-20 min * 200°C: Preincalziti cuptorul la 200°C. Asezati inelele de calamar pane congelate intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 15-20 minute, intorcandu-le o data la jumatatea timpului de preparare. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Tigaie
2-3 min: Puneti la incins 2 de ulei intr-o tigaie, apoi adaugati inelele de calamar pane congelate si prajiti la foc mediu timp de 2-3 minute pana cand produsul capata o culoare brun/aurie.
Ingrediente
Inele de CALAMAR 30% (Ilex Argentinus) ( pescuit in zona FAO 41), stabilizator (fosfati de sodiu), antioxidanti (ascorbat de sodiu, citrati de sodiu), faina de GRAU, ulei de floarea soarelui, amidon din porumb, apa, sare, arome naturale (usturoi, lamaie), agenti de afanare (carbonati de sodiu, difosfati), agent de ingrosare (guma de guar), colorant (riboflavine).
Alergeni
MOLUSTE, GRAU; Poate contine urme de: CRUSTACEE, PESTE