Call center: 0372.46.70.70

Inele de calamar pane 1kg

Referinţă: CO1142
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Inele de calamar pane. Produs congelat, prefiert, preprajit.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
15-20 min * 200°C:
Preincalziti cuptorul la 200°C. Asezati inelele de calamar pane congelate intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi introduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 15 -20 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Tigaie
6-7 min:
Puneti la incins 2 linguri de unt sau ulei intr-o tigaie, apoi adaugati inelele de calamar pane congelate si prajiti la foc mediu timp de 6-7 minute pana cand produsul capata o culoare brun/aurie.
Friteuza
4-5 min * 170°C:
Preincalziti uleiul din friteuza la 175°C. Prajiti produsul congelat timp de 4-5 minute.
Ingrediente
Inele CALAMAR 40%, proteina din PESTE, amidon, sare, zahar si agenti de gelifiere, crusta 60%: faina, apa, ulei de foarea soarelui, drojdie, sare, amidon, E412, E450, E500, E101.
Alergeni
CALAMAR; PESTE
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
865
Valoare energetica (kcal)
206
Grasimi (g)
7.3
din care acizi grasi saturati (g)
1.7
Glucide (g)
27
din care zaharuri (g)
2
Proteine (g)
6.6
Sare (g)
1.8

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Inele de calamar pane 1kg

Referinţă: CO1142
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Inele de calamar pane. Produs congelat, prefiert, preprajit.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
15-20 min * 200°C:
Preincalziti cuptorul la 200°C. Asezati inelele de calamar pane congelate intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi introduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 15 -20 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Tigaie
6-7 min:
Puneti la incins 2 linguri de unt sau ulei intr-o tigaie, apoi adaugati inelele de calamar pane congelate si prajiti la foc mediu timp de 6-7 minute pana cand produsul capata o culoare brun/aurie.
Friteuza
4-5 min * 170°C:
Preincalziti uleiul din friteuza la 175°C. Prajiti produsul congelat timp de 4-5 minute.
Ingrediente
Inele CALAMAR 40%, proteina din PESTE, amidon, sare, zahar si agenti de gelifiere, crusta 60%: faina, apa, ulei de foarea soarelui, drojdie, sare, amidon, E412, E450, E500, E101.
Alergeni
CALAMAR; PESTE
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
865
Valoare energetica (kcal)
206
Grasimi (g)
7.3
din care acizi grasi saturati (g)
1.7
Glucide (g)
27
din care zaharuri (g)
2
Proteine (g)
6.6
Sare (g)
1.8

Pentru comenzi accesati contul dvs.