15-20 min * 200°C: Preincalziti cuptorul la 200°C. Asezati inelele de calamar pane congelate intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi introduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 15 -20 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Tigaie
6-7 min: Puneti la incins 2 linguri de unt sau ulei intr-o tigaie, apoi adaugati inelele de calamar pane congelate si prajiti la foc mediu timp de 6-7 minute pana cand produsul capata o culoare brun/aurie.
Friteuza
4-5 min * 170°C: Preincalziti uleiul din friteuza la 175°C. Prajiti produsul congelat timp de 4-5 minute.
Ingrediente
Inele CALAMAR 40%, proteina din PESTE, amidon, sare, zahar si agenti de gelifiere, crusta 60%: faina, apa, ulei de foarea soarelui, drojdie, sare, amidon, E412, E450, E500, E101.