15-20 min * 180°C: Preincalziti cuptorul la 180°C (treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Asezati inelele de ceapa congelate intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, apoi intoduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc si coaceti-le pentru 15-20 de minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Tigaie
6-7 min: Puneti ulei la incins intr-o tigaie, apoi adaugati inelele de ceapa congelate si prajiti la foc mediu timp de 6-7 minute sau pana cand produsul capata o culoare aurie.
Friteuza
3-4 min * 175°C: Preincalziti uleiul din friteuza la 175°C. Prajiti inelele de ceapa congelate timp de 3-4 minute. La jumatatea timpului de coacere scuturati energic cosul pentru o prajire uniforma. Scoateti inelele de ceapa pe hartie prosop pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente
Ceapa (53%), pesmet (faina de GRAU, sare, drojdie), ulei de floarea soarelui, faina de GRAU, amidon din GRAU, gelifiant (E401), sare, dextroza, zahar.