Aceste fasii de morcovi si pastarnac, pre-prajite in uleiul de floarea-soarelui, sunt delicios de crocante. Pot fi preparate in friteuza sau in cuptor. O alternativa delicioasa la cartofii pai.
20-25 min * 200°C: Puneti legumele congelate intr-un singur strat in tava, pe hartie de copt. Coaceti-le in cuptorul preincalzit la 200°C, timp de 20–25 minute, pana cand sunt rumenite, intorcandu-le o data. Legumele devin mai crocante daca in loc de hartie de copt folositi folie de aluminiu pe tava de copt.
Friteuza
3-4 min * 175°C: Prajiti legumele congelate timp de 3–4 minute in uleiul preincalzit la 175°C.
Ingrediente
Morcovi 52%, pastarnac 34%, ulei de floarea soarelui, orez si faina de porumb, amidon de cartof modificat, dextrina de cartofi, sare, agenti de crestere: difosfati si carbonati de sodiu, stabilizator: guma xantanica, extracte de condimente: boia de ardei, turmeric