Brutarie si patiseriePatiserieFoietajeMini pain au chocolat cu 14% unt 25g

Mini pain au chocolat cu 14% unt

25g
Se încarcă recenziile...
COD: LLR2110
Trimite
Loading...
Mini rulou cu unt umplut cu ciocolata.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Temperatura
Congelat
Tip
DulceMini
Tip produs
Foietaj
Tip faina si ingrediente
Faina alba
Gramaj portie
Mini (<40g)
Grad coacere
Pregatit pentru coacere
Mod de preparare
Coacere (11-15 minute)
Tip local
CafeneaPatiserieUnitate de cazare - mic dejun

Metode de preparare

Cuptor
10-12 min * 180-190°C:
Asezati produsul intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 180-190°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsul timp de 10-12 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.

Ingrediente

Faina de GRAU, crema cu ciocolata (19.6%) (zahar; ulei de rapita, cacao cu continut redus de grasime (2.9%), amidon modificat (porumb), ciocolata praf (4%) (zahar; praf de cacao), emulsifiant (lecitina de SOIA), arome), apa, UNT (LAPTE) (14%), zahar; OUA, drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), enzime, faina de malt (ORZ), agent de tratare a fainii (acid ascorbic), colorant (caroteni).

Alergeni

GRAU, OUA, UNT (LAPTE), SOIA. Poate sa contina urme de: FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
1542
Valoare energetica (kcal)
369
Grasimi (g)
19
din care acizi grasi saturati (g)
8.8
Glucide (g)
41
din care zaharuri (g)
13
Proteine (g)
6.4
Sare (g)
0.77

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
Mini-pain-au-chocolat-25g
COD: LLR2110

Mini pain au chocolat cu 14% unt

25g