CateringEvenimenteSendviserieUnitate de cazare - mic dejun
Metode de preparare
Cuptor
4-6 min * 180°C: Asezati produsele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 15 minute, la 22 °C. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsele timp de 4-6 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, sare iodata (sare, iodat de potasiu), drojdie, faina de SECARA, acidifianti (acid lactic, acid acetic), agent de tratare a fainii (acid ascorbic).
Alergeni
GRAU, SECARA. Poate sa contine urme de OUA, SOIA, LAPTE, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, MUSTAR, SEMINTE DE SUSAN, LUPIN.