Omleta taraneasca in stil spaniol cu oua, cartofi, ceapa si asezonata cu sare. Produsul este gata in doar cateva minute la cuptor si eficientizeaza timpul in bucatarie pentru prepararea unui mic dejun.
10-12 min: Dezghetarea nu este necesara. Scoateti punga, ungeti omlleta si puneti un capac. Gatiti la cea mai mare putere timp de 10-12 minute. Scoateti omleta si lasati sa stea cateva minute inainte de a manca.
Cuptor
12-15 min * 180-200°C: Preincalziti cuptorul timp de 10 minute la 200°C. Nu dezghetati produsul. Scoateti punga, ungeti produsul si puneti-l pe tava. Coaceti la 180-200°C timp de aproximativ 12-15 minute pe fiecare parte. Scoateti omleta si lasati sa stea cateva minute inainte de a manca.
Tigaie
5-7 min: Nu este necesara dezghetarea. Scoateti punga, ungeti produsul si puneti-l pe o tigaie cu capacul pus. Gatiti fiecare parte la foc mic timp de 5-7 minute. Scoateti omleta si lasati sa stea cateva minute inainte de a manca.
Ingrediente
Cartofi prajiti (51%) (cartofi si ulei de floarea soarelui), OU lichid pasteurizat, ceapa prajita (8%) (ceapa, ulei de masline virgin, sare), ulei de floarea soarelui, sare, OU pulbere, stabilizatori (E407, E415), amidon modificat, maltodextrina, ulei de masline, acid citric (E330).