Pain au chocolat

70g
Se încarcă recenziile...
COD: LLR209
Trimite
Loading...
Rulou umplut cu ciocolata.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Temperatura
Congelat
Tip
Dulce
Tip produs
Foietaj
Tip faina si ingrediente
Faina alba
Gramaj portie
Mediu (40-130g)
Grad coacere
Pregatit pentru coacere
Mod de preparare
Coacere (11-15 minute)
Tip local
CafeneaPatiserieUnitate de cazare - mic dejun

Metode de preparare

Cuptor
10-15 min * 180-190°C:
Asezati produsul intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 180-190°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsul timp de 10-15 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.

Ingrediente

Faina de GRAU, apa, uleiuri si grasimi vegetale (palmier, floarea-soarelui), crema cu ciocolata (11.3%) (zahar, ulei de rapita, cacao cu continut redus de grasime, amidon modificat (porumb), ciocolata praf (3.5%) (zahar, praf de cacao), emulsifiant (E322(SOIA)), arome), zahar, OUA, drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), emulsifiant (E471), acidifiant (E330), faina de malt (ORZ), aroma, agent de tratare a fainii (E300), enzime (GRAU), colorant (E160a).

Alergeni

GRAU, SOIA, OUA, ORZ. Poate sa contina urme de: LAPTE, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
1499
Valoare energetica (kcal)
358
Grasimi (g)
19
din care acizi grasi saturati (g)
7.9
Glucide (g)
40
din care zaharuri (g)
10
Proteine (g)
6.4
Sare (g)
0.82

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
Pain-au-chocolat-70g
COD: LLR209

Pain au chocolat

70g