Brutarie si patiseriePatiserieFoietajePain au chocolat, fully baked 70g

Pain au chocolat, fully baked

70g
Se încarcă recenziile...
La Lorraine
COD: BK314
Trimite
Loading...
Pain au chocolat este unul dintre cele mai apreciate foietaje cu specific frantuzesc. In varianta fully baked, produsul are acelasi gust si aroma deosebita. Doar se decongeleaza si se serveste.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Temperatura
Congelat
Tip
Dulce
Tip produs
Foietaj
Tip faina si ingrediente
Faina alba
Gramaj portie
Mediu (40-130g)
Grad coacere
Copt (Fully Baked)
Mod de preparare
Decongelare
Tip local
CafeneaPatiserieUnitate de cazare - mic dejun

Metode de preparare

Doar decongelare
Produsul se lasa la decongelat la temperatura camerei.
Cuptor
3-4 min * 200°C:
Preincalziti cuptorul la 230°C. Reveniti la 200°C si coaceti timp de 3-4 minute.

Ingrediente

Faina de GRAU, ciocolata (21%) (zahar, masa de cacao, untul de cacao, pudra de cacao fara grasime, emulsifiant (lecitina de SOIA), aroma), UNT (LAPTE) (21%), apa, zahar, drojdie, GLUTEN (GRAU), faina de malt (GRAU), ulei de rapita, emulsifianti (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi, mono- si digliceride ale acizilor grasi), stabilizator (fosfati de calciu), antioxidant (acid ascorbic), agent de tratare a fainii (L-cisteina), sare iodata (sare, iodat de potasiu), LAPTE praf degresat.

Alergeni

GLUTEN, GRAU, SOIA, UNT, LAPTE. Poate sa contina urme de alte cereale care contin GLUTEN, OUA, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
1816
Valoare energetica (kcal)
435
Grasimi (g)
24
din care acizi grasi saturati (g)
16
Glucide (g)
46
din care zaharuri (g)
17
Proteine (g)
7
Sare (g)
0.8

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
image-d02d5f0583174a29880aa0a3343e219f
COD: BK314
La Lorraine

Pain au chocolat, fully baked

70g