Paine pave alba

420g
Se încarcă recenziile...
COD: LLR092
Trimite
Loading...
Paine alba cu adaos de maia. Aceasta paine are un gust autentic de paine traditionala pe vatra.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Temperatura
Congelat
Tip produs
Paine
Tip faina si ingrediente
Faina alba
Gramaj portie
Maxi (>130g)
Grad coacere
Partial copt
Mod de preparare
Coacere (11-15 minute)
Tip local
Restaurant Romanesc

Metode de preparare

Cuptor
12-16 min * 200°C:
Asezati painea intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-o sa se decongeleze 20-30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 200°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti painea timp de 12-16 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.

Ingrediente

Faina de GRAU, apa, faina de SECARA, sare iodata (sare, iodat de potasiu), drojdie, gris (GRAU), maia (faina de SECARA, apa), GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic), acidifiant (acid acetic).

Alergeni

GRAU, SECARA. Poate sa contina urme de: SOIA

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
1034
Valoare energetica (kcal)
244
Grasimi (g)
0.9
din care acizi grasi saturati (g)
0.2
Glucide (g)
49
din care zaharuri (g)
1
Proteine (g)
8.2
Sare (g)
1.3

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
Paine-pave-alba-420g
COD: LLR092

Paine pave alba

420g