BistroRestaurant RomanescUnitate de cazare - mic dejunVegetarian
Metode de preparare
Cuptor
10-12 min * 190°C: Asezati painea intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20 de minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 190°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti painea timp de 10-12 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU dur (64%)(FR-EU), apa, maia (apa, faina de GRAU fermentata) (2,5%), drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), gris (GRAU) (1,1%), faina de GRAU, faina de malt (GRAU), GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic).
Alergeni
Cereale care contin GLUTEN (GRAU).Poate contine urme de SECARA, ORZ, OVAZ, GRAU SPELT, SOIA si produse derivate