Brutarie si patiserieBrutariePainePaine rustica durum 420g

Paine rustica durum

420g
Se încarcă recenziile...
La Lorraine
COD: LLR233
Trimite
Loading...
Paine rustica, coapta pe vatra, realizata din grau dur, are un aport suplimentar de proteine si un continut redus de gluten

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Temperatura
Congelat
Tip produs
Paine
Tip faina si ingrediente
Faina albaCu maia
Gramaj portie
Maxi (>130g)
Grad coacere
Partial copt
Mod de preparare
Coacere (11-15 minute)
Tip local
BistroRestaurant RomanescUnitate de cazare - mic dejunVegetarian

Metode de preparare

Cuptor
10-12 min * 190°C:
Asezati painea intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20 de minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 190°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti painea timp de 10-12 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.

Ingrediente

Faina de GRAU dur (64%)(FR-EU), apa, maia (apa, faina de GRAU fermentata) (2,5%), drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), gris (GRAU) (1,1%), faina de GRAU, faina de malt (GRAU), GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic).

Alergeni

Cereale care contin GLUTEN (GRAU).Poate contine urme de SECARA, ORZ, OVAZ, GRAU SPELT, SOIA si produse derivate

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
1060
Valoare energetica (kcal)
250
Grasimi (g)
1.4
din care acizi grasi saturati (g)
0.3
Glucide (g)
50
din care zaharuri (g)
4
Proteine (g)
8.5
Sare (g)
1.3

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
image-7818fa6eca8e4b43b302ef76998ae295
COD: LLR233
La Lorraine

Paine rustica durum

420g