Painea morarului

420g
Se încarcă recenziile...
La Lorraine
COD: LLR257
Trimite
Loading...
Paine rustica cu maia, faina de malt si gris. Maiaua ofera o aroma deosebita painii si imbunatateste textura crocanta a cojii.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Temperatura
Congelat
Tip produs
Paine
Tip faina si ingrediente
Faina albaCu maia
Gramaj portie
Maxi (>130g)
Grad coacere
Partial copt
Tara de origine
Romania
Mod de preparare
Coacere (11-15 minute)
Tip local
CantinaCateringRestaurant Romanesc

Metode de preparare

Cuptor
10-12 min * 190°C:
Asezati painea intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-o sa se decongeleze 20 de minute, la 20-25°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti painea timp de 10-12 minute la 190°C.

Ingrediente

Faina de GRAU, apa, maia (6,5%) (apa, faina de GRAU, culturi starter), maia (1,9%) (apa, faina de GRAU fermentata), sare iodata (sare, iodat de potasiu), gris (GRAU), drojdie, gluten (GRAU), antioxidant (acid ascorbic), faina de malt (GRAU).

Alergeni

GRAU. Poate sa contina urme de: SOIA.

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
1022
Valoare energetica (kcal)
241
Grasimi (g)
0.6
din care acizi grasi saturati (g)
0.4
Glucide (g)
50
din care zaharuri (g)
1
Proteine (g)
7.8
Sare (g)
1.4

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
image-b9d4b7b50f68459cb442b904da4fbaec
COD: LLR257
La Lorraine

Painea morarului

420g