Semipreparate si solutiiSous videPiept de curcan gatit sous vide 1.8-2.2kg

Piept de curcan gatit sous vide

1.8-2.2kg
Se încarcă recenziile...
COD: CO622
Trimite
Loading...
Piept de curcan, piesa intreaga, gatit sous vide in suc propriu, congelat rapid.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Mod gatire
Cuptor
Timp gatire
11-30 minute
Temperatura
Congelat
Tip local
BistroCantinaEvenimenteRestaurant Romanesc
Potrivit pentru
PranzCinaMeniu festiv
Tip carne
Curcan

Metode de preparare

Cuptor
20-25 min * 200°C:
Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore. Preincalziti cuptorul la 200°C. Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 20-25 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.

Ingrediente

Curcan 88%, apa, sare comestibila, stabilizator: E 451, agent de ingrosare: E 407a. Continut de carne dupa tratament termic cca. 85%

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
408
Valoare energetica (kcal)
96
Grasimi (g)
1.5
din care acizi grasi saturati (g)
0.4
Glucide (g)
0
din care zaharuri (g)
0
Proteine (g)
20.4
Sare (g)
1.31

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
Piept-de-curcan-gatit-sous-vide-1.8-2.2kg
COD: CO622

Piept de curcan gatit sous vide

1.8-2.2kg