Semipreparate si solutiiSous videPiept de rata gatit sous vide 1.5-1.7kg

Piept de rata gatit sous vide

1.5-1.7kg
Se încarcă recenziile...
COD: CO623
Trimite
Loading...
Piept de rata, piesa intreaga, gatit sous vide in suc propriu, congelat rapid

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Mod gatire
Cuptor
Timp gatire
6-10 minute
Temperatura
Congelat
Tip local
BistroEvenimentePubRestaurant RomanescSendviserie
Potrivit pentru
PranzCinaMeniu festiv
Tip carne
Rata

Metode de preparare

Cuptor
10 min * 210°C:
Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore. Preincalziti cuptorul la 210°C. Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 10 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.

Ingrediente

Piept de rata min. 89%, apa, ulei de rapita, sare comestibila, stabilizator: E 451, agent de ingrosare: E 407a.

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
531
Valoare energetica (kcal)
127
Grasimi (g)
7
din care acizi grasi saturati (g)
1.8
Glucide (g)
3.6
din care zaharuri (g)
0
Proteine (g)
12
Sare (g)
1.53

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
Piept-de-rata-gatit-sous-vide-1.5-1.7kg
COD: CO623

Piept de rata gatit sous vide

1.5-1.7kg