10-12 min * 225°C : Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cuptoarele cu ventilatie sau treapta 4/5 pentru cuptoarele cu gaz). Indepartati folia si asezati pizza congelata pe grilaj in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 10-12 minute, pana la rumenirea acesteia. Daca pizza este decongelata, reduceti timpul de coacere. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Ingrediente
Faina de GRAU, pasta de tomate, branza edamer 10% (LAPTE), mozzarella 10% (LAPTE), apa, branza emmentaler 5% (LAPTE), branza cu mucegai albastru 2.5% (LAPTE), ulei de rapita, dextroza, sare iodata, drojdie, amidon, amidon de GRAU, zahar, verdeturi, condimente, pastarnac, usturoi.
Alergeni
GRAU, LAPTE (din branza). Poate contine urme de TELINA.