BistroCafeneaCantinaCateringEvenimentePatiserieRestaurant RomanescUnitate de cazare - mic dejun
Metode de preparare
Cuptor
15 min * 180 °C: Preincalziti cuptorul la 180℃. Scoateti placinta congelata din cutie. Se aseaza pe tava de copt si se lasa la decongelat timp de aproximativ 60 de minute in conditii optime de temperatura si umiditate. Se coace produsul la cuptorul preincalzit 180℃ timp de 15 min, in functie de randamentul cuptorului. A nu se prepara in cuptorul cu microunde. ATENTIE! Produs congelat rapid. A nu se recongela dupa decongelare.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, drojdie proaspata, zahar, ulei de floarea soarelui, sare, carne de porc, stabilizator (trofosfati), fibre vegetale, dextroza, antioxidant (acid ascorbic), arome naturale, proteina animala de porc, usturoi, conservant (nitrit de sodiu).