BistroCafeneaCantinaCateringEvenimentePatiserieRestaurant RomanescUnitate de cazare - mic dejun
Metode de preparare
Cuptor
18-20 min * 180 °C: Preincalziti cuptorul la 180℃. Scoateti placinta congelata din cutie. Se aseaza pe tava de copt si se lasa la decongelat timp de aproximativ 60 de minute in conditii optime de temperatura si umiditate. Se unge produsul cu ou batut (in functie de preferinte). Se coace produsul la cuptorul preincalzit 180℃ timp de 18-20 min. Durata de coacere poate varia in functie de randamentul cuptorului dumeavoastra. A nu se prepara in cuptorul cu microunde. ATENTIE! Produs congelat rapid. A nu se recongela dupa decongelare.
Ingrediente
Branza de vaca (41,4%), faina de GRAU, apa potabila, ulei de floarea-soarelui, OUA de gaina, praz (1.7%), marar (0.9%), sare alimentara, drojdie proaspata pentru panificatie, zahar cristal.