Crema: apa, zahar, amidon modificat, LAPTE praf degresat, galbenus de OU, zahar invertit, ZER praf de LAPTE dulce, grasime vegetala de cocos, miez de palmier si palmier, stabilizatori: acetat de calciu, difosfati, fosfati de sodiu, sorbitoli, hidroxipropil celuloza, potasiu; fosfati; Proteine din LAPTE, emulgatori: esteri lactici ai mono si digliceridelor acizilor grasi, esteri acetici ai mono si digliceridelor acizilor grasi, esteri mono si diacetiltartric ai mono si digliceridelor acizilor grasi, lecitina de SOIA; sare, sirop de glucoza, arome, coloranti: annatto, beta-caroten, caroteni si riboflavine. Aluat foietaj: faina de GRAU , grasimi vegetale (palmier) si uleiuri vegetale nehidrogenate (SOIA, floarea soarelui, rapita si porumb în proportii variabile), apa, emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi, esteri poligliceride ai grasimilor acizilor, lecitina de floarea soarelui ; sare, regulator de aciditate: acid citric; conservant: sorbat de potasiu; colorant: beta-caroten. Pasta de cacao: uleiuri vegetale de nuca de cocos, zahar, cacao cu continut scazut de grasimi, emulgator: lecitina de SOIA, arome. Zahar pudra: dextroza, zahar, grasimi vegetale nehidrogenate (palmier, nuca de cocos, babacu), amidon de GRAU, arome.