Semipreparate si solutiiSous videPulpa de rata confiata, gatita sous vide (4 x ~300g) 1.4-1.7kg

Pulpa de rata confiata, gatita sous vide (4 x ~300g)

1.4-1.7kg
Se încarcă recenziile...
COD: CO1296
Trimite
Loading...
Pulpa de rata, piesa intreaga cu os si piele, gatit sous vide in suc propriu, congelat rapid

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Mod gatire
Cuptor
Timp gatire
11-30 minute
Temperatura
Congelat
Tip local
PizzeriaPubTrattoria
Potrivit pentru
PranzCinaMeniu festiv
Tip carne
Rata

Metode de preparare

Cuptor
20 min * 210°C:
Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore. Preincalziti cuptorul la 210°C (180°C pentru cele cu ventilatie sau treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 20 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.

Ingrediente

Pulpa de rata min.80%, amestec de condimente (apa, sare, chimen stabilizatorii di si trifosfati, faina de amarant, carbonat de sodiu, proteine vegetale, usturoi, dextroza, aroma) grasime de porc .

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
1120
Valoare energetica (kcal)
270
Grasimi (g)
23.3
din care acizi grasi saturati (g)
6.3
Glucide (g)
1.2
din care zaharuri (g)
0
Proteine (g)
13,8
Sare (g)
1,26

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
Pulpa-de-rata-confiata-gatita-sous-vide-1.4-1.7kg
COD: CO1296

Pulpa de rata confiata, gatita sous vide (4 x ~300g)

1.4-1.7kg