Pulpele dezosate cu piele sunt obtinute cu atentie la detalii, fiecare pulpa fiind curatata de os si pastrandu-se pielea intacta, oferindu-ti libertatea de a le prelucra in preparate culinare variate, de la retete traditionale si comfort food la preparate gourmet sofisticate, pulpele dezosate cu piele sunt nu doar un ingredient in bucatarie, ci o solutie.
Gateste pulpele dezosate cu piele intr-o tava cu legume proaspete, ierburi aromate si sare, apoi coace-le pana cand carnea devine suculenta si pielea crocanta sau gateste pulpele dezosate cu piele intr-un sos delicios preparat din usturoi, miere, sos de soia si otet de orez.
Pulpe de pui la gratar cu glazura de portocale: Marineaza pulpele dezosate cu piele intr-un amestec de suc de portocale, miere, ghimbir si usturoi, apoi gateste-le pana cand pielea devine aurie si crocant.
Sau incearca-le in stil mediteraneean: Condimenteaza pulpele dezosate cu piele cu o combinatie de busuioc, oregano, rozmarin si lamaie, apoi coace-le in cuptor alaturi de rosii cherry si masline.