Semipreparate si solutiiSous videRasol de porc posterior gatit sous vide (3 buc x ~320g) 1-1.2kg

Rasol de porc posterior gatit sous vide (3 buc x ~320g)

1-1.2kg
Se încarcă recenziile...
COD: CO654
Trimite
Loading...
Rasol de porc posterior condimentat, gatit sous vide, congelat rapid. Pachetul contine 3 bucati de rasol, fiecare avand o greutate de aproximatix 320g.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Mod gatire
Cuptor
Timp gatire
11-30 minute
Temperatura
Congelat
Tip local
EvenimenteRestaurant RomanescSendviserie
Potrivit pentru
PranzCinaMeniu festiv
Tip carne
Porc

Metode de preparare

Cuptor
15 min * 200°C:
Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore. Preincalziti cuptorul la 200°C. Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 15 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.A nu se recongela dupa decongelare.

Ingrediente

Rasol de porc posterior cu piele (95%),apa, sare, conservant E250, [agent de igrosare (E1422 –E415), lactoza (LAPTE), arome (GLUTEN), sare, grasime si extract de carne de vita (antioxidant E310), colorant E150, zahar caramelizat, acidifiant (acid tartric),condimente, plante aromatice], dextroza

Alergeni

LAPTE, GLUTEN

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
761
Valoare energetica (kcal)
182
Grasimi (g)
10.4
din care acizi grasi saturati (g)
3.25
Glucide (g)
<0.5
din care zaharuri (g)
<0.5
Proteine (g)
22
Sare (g)
1.95

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
Rasol-de-porc-posterior-gatit-sous-vide-1-1.2kg
COD: CO654

Rasol de porc posterior gatit sous vide (3 buc x ~320g)

1-1.2kg