Semipreparate si solutiiSous videRulada de pui cu spanac gatita sous vide (2 buc x ~1kg) 1.8-2.2kg

Rulada de pui cu spanac gatita sous vide (2 buc x ~1kg)

1.8-2.2kg
Se încarcă recenziile...
COD: CO625
Trimite
Loading...
Rulada de pui cu spanac, gatita sous vide in suc propriu, congelata rapid. Pachetul contine 2 bucati de aproximativ 1 kg.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Mod gatire
Cuptor
Timp gatire
11-30 minute
Temperatura
Congelat
Tip local
BistroEvenimenteRestaurant RomanescSendviserie
Potrivit pentru
PranzCinaMeniu festiv
Tip carne
Pui

Metode de preparare

Cuptor
20 min * 200°C:
Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore. Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cele cu ventilatie sau treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 20 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.

Ingrediente

Carne de pui, cu umplutura din carne de porc tocata si spanac, sare, dextroza, stabilizatori de arome

Alergeni

SOIA, LAPTE, OU, GRAU, MUSTAR

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
748
Valoare energetica (kcal)
180
Grasimi (g)
12.3
din care acizi grasi saturati (g)
4.2
Glucide (g)
2.1
din care zaharuri (g)
0.3
Proteine (g)
15,2
Sare (g)
1,62

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
Rulada-de-pui-cu-spanac-gatita-sous-vide-1.8-2.2kg
COD: CO625

Rulada de pui cu spanac gatita sous vide (2 buc x ~1kg)

1.8-2.2kg