15 min * 200°C: Cuptorul se incalzeste la 200°C. Snitelul congelat se aseaza pe foaie de copt si apoi pe raftul din mijloc in cuptor timp de circa 15 minute.
Tigaie
3-4 min: Snitelul congelat se scoate din ambalaj inainte de preparare. Se prepara la o flacara medie timp de aproximativ 3-4 minute.
Friteuza
2-3 min * 160°C: Uleiul din friteuza se incalzeste la 160°C. Snitelul congelat se scoate din ambalaj si se prajeste in friteuza timp de aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente
File de porc 65% (UE), pesmet (faina de GRAU, dextroza, sare, drojdie, apa), OUA, ulei vegetal (floarea soarelui si rapita in diferite proportii), faina de GRAU, sare.
Alergeni
OU, GRAU. Poate contine urme de: SOIA, LAPTE, TELINA, MUSTAR, SEMINTE DE SUSAN si produse derivate ale acestora.