Snitele de pui fragede si delicioase invelite intr-o crusta aurie si crocanta. Carne de pui formata, panetata, prajita si coapta. Produs congelat rapid
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
18-22 minute * 200°C: Puneti snitelele congelate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introduceti-o in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 18-22 minute, pana capata o culoare brun-aurie.
Friteuza
6-8 min * 180°C: Puneti snitelele congelate intr-o friteuza cu ulei incins 180°C si prajiti-le aproximativ 6-8 minute pana capata o culoare brun-aurie.
Ingrediente
Carne din piept de pui 57%, faina de GRAU, apa, ulei de rapita, fibre de mazare, amidon din cartofi, sare, zaharuri (maltodextrina, glucoza, zaharoza), drojdii,izolat proteic din SOIA, stabilizatori (trifosfti, difosfti), condimente, agent de ingrosare (guma de guar), arome, antioxidati (acid l-ascorbic, eritorbat de sodiu), extract de condimente.
Snitele de pui fragede si delicioase invelite intr-o crusta aurie si crocanta. Carne de pui formata, panetata, prajita si coapta. Produs congelat rapid
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
18-22 minute * 200°C: Puneti snitelele congelate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introduceti-o in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 18-22 minute, pana capata o culoare brun-aurie.
Friteuza
6-8 min * 180°C: Puneti snitelele congelate intr-o friteuza cu ulei incins 180°C si prajiti-le aproximativ 6-8 minute pana capata o culoare brun-aurie.
Ingrediente
Carne din piept de pui 57%, faina de GRAU, apa, ulei de rapita, fibre de mazare, amidon din cartofi, sare, zaharuri (maltodextrina, glucoza, zaharoza), drojdii,izolat proteic din SOIA, stabilizatori (trifosfti, difosfti), condimente, agent de ingrosare (guma de guar), arome, antioxidati (acid l-ascorbic, eritorbat de sodiu), extract de condimente.