6-8 min * 850W: Scoateti spanacul congelat din ambalaj si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac. Adaugati 2-3 linguri de apa. Introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 850 W. Incalziti timp de 3-4 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 3-4 minute. Dupa ce ati scos recipientul din cuptorul cu microunde asteptati un minut inainte sa scoateti capacul. Amestecati inainte sa serviti.
Tigaie
5-7 min: Intr-o tigaie incinsa adaugati spanacul congelat si amestecati constant la foc mediu timp de 5-7 minute pana cand produsul ajunge la consistenta dorita.
Oala
6-8 min: Adaugati spanacul congelat intr-o oala cu apa clocotita si lasati sa fiarba la foc mediu pentru 6-8 minute de cand apa ajunge din nou la punctul de fierbere.