Crusta de patiserie: faina de GRAU, grasimi si uleiuri vegetale de shea si floarea soarelui bogat în oleic, zahar, OU, sirop de glucoza-fructoza, emulgatori: lecitine si mono si digliceride ale acizilor grasi; amidon de porumb, agenți de crestere: difosfați si carbonat de sodiu; sare, arome, dextroza. Crema (30%): apa; LAPTE degresat; FRISCA, ulei de cocos, zahar; dextroza; Galbenus de OU, LAPTE praf degresat, amidon modificat, ZER praf, stabilizatori: acetat de calciu, difosfat disodic, fosfat disodic, caragenan; emulgatori: monostearat de polioxietilen sorbitan, mono- si digliceride ale acizilor grasi, esteri lactici ai mono- si digliceride ai acizilor grasi, mono- si digliceride ai acizilor grasi; esteri acetici; sare, sirop de glucoza, arome; coloranti alimentari: beta-caroten, riboflavina, annatto. Pere in sirop (22%): pere, sirop de glucoza-fructoza, regulator de aciditate: acid citric. Glazura: izoglucoza, zahar lichid, agenți de gelifiere: caragenan si guma de roscove, piure de caise, citrat de sodiu regulator de aciditate, conservant: sorbat de potasiu, arome. Blat: faina de GRAU, zahar, OUA, apa, emulgator: mono- si digliceride ale acizilor grasi, agenți de dospire: bicarbonat de amoniu, umectant: glicerol, conservant: sorbat de potasiu, sare, arome. Sirop : apa, zahar invertit, zahar, sirop de glucoza, arome. Pasta de cacao: zahar, ulei vegetal din palmier, floarea soarelui, shea si rapița în proporții variate, pudra de cacao degresata (0,7% din produsul final), ZER pudra, emulgator- lecitina de SOIA, vanilina. Bucle de ciocolata neagra: zahar, pasta de cacao (44% cacao), unt de cacao, ulei de UNT, emulgator lecitina de SOIA, aroma naturala de vanilie.